”Prevention is better than cure.
Att förebygga är bättre än att bota.”

– Desiderius Erasmus Roterodamus / 1466-1536

Nästa hälsokväll

2023-11-20 18:00

Välkommen till en gratis hälsokväll med Zinzino. Kvällen innefattar en presentation av Zinzino och deras produkter och hur de kan förbättra din hälsa. Zinzino är testbaserat, vilket innebär att ett blodprov görs och skickas till ett labb där dina blodvärden analyseras. För att sedan kunna ge dig bästa förutsättningar utifrån vad du behöver och därefter följa upp resultatet med ett nytt prov. För fler frågor om Zinzino maila balans@andrum.eu

 

Vill du hellre välja en tid som passar dig?

Boka en Zinzino konsultation och få en kortare presentation om Zinzino på salongen. Denna konsultation kan ni vara fler än en kund på. Ta med din kompis eller kanske din partner.
Testa dig på plats och ta reda på hur din kropp mår!

Få koll på hur din kropp mår

Med Zinzino balanstest får du ett snabbt svar.

Balanstest

Testa dig på plats och ta reda på hur din kropp mår! Zinzino’s BalanceTest är ett enkelt självtest för analys av fettsyrorna som finns i kapillärblod som erhålls från en fingertopp med hjälp av en teknik som testar torkade bloddroppar (Dried Blood Spot, DBS). Ett DBS-test är vetenskapligt bevisat att vara lika korrekt som ett venblodprov när fettsyror ska analyseras. Allt som behövs är några droppar blod från fingertoppen på ett Whatman®-filterpapper och det tar mindre än en minut att göra.

Upptäck Zinzino

Produkter för bättre välbefinnande och hälsosamt liv i balans.

Handla online

Det finns inga genvägar till god hälsa. Alla våra kosttillskott går att prenumerera på för att maximera effekten. Du får skräddarsydda påfyllningar varannan månad, både för att spara miljön och hålla dig på banan. För att få premium priset ska du kontakta Jennifer och boka in dig på en konsultation.