Vanliga frågor

Plasma

Du har alltid bedövning på området men smärtan är väldigt låg. Man ska ta hänsyn till att vi alla har olik smärttröskel.

Två behandlingar rekommenderas.

Kom utan smink och glöm ej att köpa bedövningsmedel från apoteket.

Det är lite olika beroende på område men du börjar alltid med att rengöra området och applicera bedövning. Det tar ca 30 – 40 minuter för området. För ögonlock tar det ca 60 minuter.

De första 2 – 3 dagarna så är man röd, lite svullen och prickig. Därefter lägger sig svullnaden och prickarna börjar avta. Beroende på vilket hudtillstånd man har är det olika hur länge prickarna sitter kvar, men räkna med drygt 7 dagar.

Nej, endast när prickarna har försvunnit får du applicera kräm och/eller smink. Under tiden huden läker vill man att allt ska vara så orört som möjligt.

Plasma skapar små förångade punkter i huden, dessa punkter drar samman huden och läkts inom några dagar.

4-6 månader. Vi rekommenderar att vid stark sol så bör man bära solglasögon och hatt.

Du bör vänta 6 veckor efter att du gjorde injektioner.

Du bör vänta 2 veckor efter att du gjorde behandlingen.

Läs mer om våra paket för paketpris.

LPG Alliance

Du bokar in en behandling för kropp eller ansikte. Första gången så har vi en konsultation tillsammans där vi går igenom olika frågor om dig, om behandlingsprocessen, samt hur vår maskin fungerar.

Väldigt få tycker att behandlingen gör ont. Om du exempelvis har träningsvärk eller väldigt hårt bindväv, så kan smärta upplevas mer.

Alla resultat är individuella. Vi erbjuder ett paketpris som jag rekommenderar att man börjar med, köp 10 behandlingar och få den 11:e behandlingen på köpet.

Kropp eller ansikte som enskild behandling tar drygt 40 minuter. Kropp och ansikte i kombinerad behandling tar drygt 90 minuter att genomföra.

Kropp eller ansikte vid enskild behandling kostar 800 kr. För kropp och ansikte i kombinerad behandlings kostar det 1500 kr. Vårt paket för 11 st behandlingar där den sista 11:e kostar det 8000 kr.

Du kan göra behandlingen även om du har gjort filler men vi kommer att undvika att behandla det specifika området.

Du bör vänta 2 veckor efter att du gjorde injektioner.

Kom gärna utan smink om du ska genomföra en behandling i ansiktet.

För att underlätta att komma åt alla områden så rekommenderas en stringtrosa, eller en mindre kalsong. Bh tar man av sig. Under tiden du gör en behandling får du även ta på dig en kroppsstrumpa. Vid en kur får du låna en kroppsstrumpa här på salongen.

Efter vecka 12 kan vi behandla dina ben.

Microneedling

Först ska ett dokument med information läsas igenom, (denna kan vi skicka via e-post), detta är för att vi ska kunna bedöma att du som kund är godkänd för behandling. Detta dokument ska också undertecknas av dig som kund, för att säkerställa att du är trygg med den information du har fått utav behandlaren.

Kom gärna utan smink och med uppsatt hår.

Vi upplever alla olika känslighet, men behandlingen kräver inte smärtlindring.

Under behandlingen uppstår en rodnad som sitter kvar i drygt 2 dagar, men det är vanligt att rodnaden brukar kunna avta redan efter några timmar.

De två första dagarna ska man vara extra försiktig med huden. Efter en behandling med microneedling så ska huden läka under en veckas tid. Under de två första dagarna ska man undvika bad, bastu, träning, solning och solljus.

Resterande vecka ska du fortfarande vara försiktig, för att undvika irritation på det behandlande området.

Man kan göra 1 – 4 behandlingar med 2 – 4 veckors mellanrum.

För bästa resultat så ska du smörja dig ofta med en fetare kräm. Använd med fördel en ansiktsmask. (OBS! Produkter utan syra!). Efter behandlingen kommer du bli insmord med en kräm som återfuktar huden. Behandlaren kommer att rekommendera en kräm som ska användas efter behandlingen. Undvik att peela huden. Huden är väldigt känslig under första veckan och bör endast återfuktas.

Vi rekommenderar Elixir- Hydractil rich Cream och Kerstin Florian- Rehydrating algae masque.