21 augusti, 2018

Microneedling

Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling för exceptionella resultat vid hudförbättring. Behandlingen innebär mikroskopiska nålstick som skapas genom sterila och anpassade nålar. Dessa mikroskopiska nålstick ger en lätt och kontrollerad skada. Denna kontrollerade skada resulterar i att huden börjar producera mer av sina naturliga byggstenar, Elastin och Kollagen. Elastin och Kollagen är avgörande för att bibehålla hudens spänst och struktur. Under behandlingen sker samtidigt en nedslussning av aktiva produkter i huden, dessa produkter har alla hyaluronsyra som bas. Hyaluronsyran binder fukten i huden och ökar hudens volym med minskning av linjer som följd.

Vad kan man förvänta sig?
-Minskning av linjer
-Ökning av volym
-Förbättring av fuktreserver i olika skikt av huden
-Uppstramande och spänstgivande
-Reparerar hudbarriären
-Stimulerar hudens naturliga byggstenar och ökar dess produktion, Elastin och Kollagen.
-Långvarig effekt

Hur många behandlingar gör man och hur ofta?
Man kan göra 1-4 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Vid 1  behandling sker främst uppbyggnad av fuktreserver med lyster samt uppfräschning av hud om följd. Vid 4 behandlingar har man även börjat bygga upp volym, minskat linjer, ökat fasthet och spänst och satt igång hudens egna funktioner för nybildning med hudföryngring som följd.

Kombinera microneedling och plasma , dem har en ytters stärkande effekt utav varandra. Efter behandling utav plasma kan en microneedlingbehandling ske efter 4 veckor.

Gör det ont, hur ser man ut efteråt?
Vi har alla individuell känslighet men det är en behandling som kan känns men kräver inte smärtstillande. Under de första dagarna bör man undvika bad, träning och solning.

I samband med en microneedlingbehandling får du 20 % rabatt på Elixir- Hydractil rich Cream.

-Rik dagkräm med mycket fukt
-Bra att använda under behandling där huden kan bli mycket torr.
-Inga ingredienser som irriterar huden.

 

Rygg
Clock 60 min // sedel 2500 kr

Ansikte, hals och dekolletage
Clock 90 min // sedel 2500 kr

Ansikte och hals
Clock 75 min // sedel 1700 kr

Ansikte
Clock 45 min // sedel 1500 kr