Microneedling-Dubbelhaka Behandling av celluliter och slapp hud. En specialutvecklad formula som skapar en mikrocirkulatorisk stimulering som slätar ut ojämnheter på huden

Om behandlingen

Behandling av celluliter och slapp hud. En specialutvecklad formula som skapar en mikrocirkulatorisk stimulering som slätar ut ojämnheter på huden.

 

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling för exceptionella resultat vid hudförbättring. Behandlingen innebär mikroskopiska nålstick som skapas genom sterila och anpassade nålar. Dessa mikroskopiska nålstick ger en lätt och kontrollerad skada. Denna kontrollerade skada resulterar i att huden börjar producera mer av sina naturliga byggstenar, Elastin och Kollagen. Elastin och Kollagen är avgörande för att bibehålla hudens spänst och struktur. Under behandlingen sker samtidigt en nedslussning av aktiva produkter i huden, dessa produkter har alla hyaluronsyra som bas. Hyaluronsyran binder fukten i huden och ökar hudens volym med minskning av linjer som följd.

Vad kan man förvänta sig?
-Minskning av linjer
-Ökning av volym
-Förbättring av fuktreserver i olika skikt av huden
-Uppstramande och spänstgivande
-Reparerar hudbarriären
-Stimulerar hudens naturliga byggstenar och ökar dess produktion, Elastin och Kollagen.
-Långvarig effekt

Hur många behandlingar gör man och hur ofta?
Man kan göra 1-4 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Vid 1  behandling sker främst uppbyggnad av fuktreserver med lyster samt uppfräschning av hud om följd. Vid 4 behandlingar har man även börjat bygga upp volym, minskat linjer, ökat fasthet och spänst och satt igång hudens egna funktioner för nybildning med hudföryngring som följd.

Kombinera microneedling och plasma , dem har en ytters stärkande effekt utav varandra. Efter behandling utav plasma kan en microneedlingbehandling ske efter 4 veckor.

Gör det ont, hur ser man ut efteråt?
Vi har alla individuell känslighet men det är en behandling som kan känns men kräver inte smärtstillande. Under de första dagarna bör man undvika bad, träning och solning.

I samband med en microneedlingbehandling-dubbelhaka rekommenderas Sagoni melt, en kräm anpassad för bl.a. uppstramning av slapp hud.

Stäng Läs mer