Infuzion med volymizer- (under ögonen, läppar, kindben) En ny anti-ageing behandling med Volymökning.

Om behandlingen

För bästa resultat med volymizer rekommederas en skinboosterbehandling innan.


Infuzion med Volymizer är en högmolekylär hyaluronsyra på över 3 miljoner Dalton. Infuzion Volymizer ger extra volym och fyller under ögon samt kinder.

1 Skinbooster + 2 volymizer 5695 KR (Du vill ha fukt men lite mera fokus på volym)
2 skinbooster + 1 volymizer 4594 kr (Du vill ha volym men lite mera fokus på fukt)
1 Skinbooster + 1 volymizer 3659 kr

Behandlingen jämförs med en skinbooster som görs med nålar och injektioner, vilket har varit det enda sättet att få ner hyaluronsya tidigare, men med denna behandling används Inga nålar, så du kan gå tillbaka till jobbet utan missprydande rodnader, svullnader och blåmärken. En fördel gentemot fillers är att Infuzion-systemet fördelar hyaluronsyran jämt i alla hudceller och är därför en mycket effektiv behandlingsmetod vid mörka ringar under ögonen, där huden är som tunnast och svårbehandlad (det görs sällan fillers här, då resultatet lätt kan bli ojämt).

Med hjälp av microström (svag ström) och en patenterad keramikroller slussas serumet ner via hårfolliklarna (porena) och svettkörtlarna djupt ner i huden. Metoden har använts mycket länge inom både skönhets- och läkemedelsbranschen och kallas även för Jontofores. Det verksamma ämnet i Cytocares serum är + laddat och med hjälp av microström vill de + laddade mollekylerna till motpolen – som hålls i handen (för att få en sluten krets). Trots att vi arbetar med ström så är det inget som känns. Microström är mycket svag, men tillräckligt för att kunna jobba in aktiva ingredienser i huden.

*Dermis = Läderhuden, det mellersta hudlagret som består av bindväv och är rik på kollagena- och elastina fibrer som med åren och för mycket solning minskar och förstörs. De kollagena fiberna håller huden fast och de elastina fibrerna håller huden elstisk, slät och uppstramad.

Hyaluronsyra är en sockermolekyl och finns naturligt i nästan allt levande. Det är en kraftig fuktbindare (kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i fukt!). I dermis finns det rikligt men det minskar med åren. Hyaluronsyran är det som ”fyller ut huden” och ger ett ungdomligt utseende. Den är också betydande för snabb läkning av sår och hudåkommor.

I serumet på 5ml som slussas in finns även 52 vitaminer, mineraler, aminosyror samt antioxidanter som bl.a. stimmulerar och ökar kollagen-och elastinproduktionen i huden, vilket bibehåller och förnyar hudens spänst och elastisitet.

Inför behandlingen ingår en konsultation.
Kom gärna utan smink!

Kontraindikationer:

Pacemaker
Hjärtsjukdom
Gravid/amning
Aktiv acne
Aktiv herpes

Stäng Läs mer