Infuzion 1 x Skinbooster + 1 Volumizer Perfekta kombinationen för dig som vill både ha fukt och volym!

Om behandlingen

I denna behandling börjar vi med skinbooster för att fokusera mera på att ge huden en vitaminkick så den ser och känns jämnare och mer lyster. Därefter lägger vi till Volymizer som är till för att fylla ut där huden tappat elasticitet och kollagen. T.ex. Under ögonen, läppar, kindben, djupare rynkor.

Perfekta kombinationen!

Paketpriset 3×40 min ansikte 11 600 kr.

Behandlingen jämförs med en skinbooster som görs med nålar och injektioner, vilket har varit det enda sättet att få ner hyaluronsya tidigare, men med denna behandling används Inga nålar, så du kan gå tillbaka till jobbet utan missprydande rodnader, svullnader och blåmärken. En fördel gentemot fillers är att Infuzion-systemet fördelar hyaluronsyran jämt i alla hudceller och är därför en mycket effektiv behandlingsmetod vid mörka ringar under ögonen, där huden är som tunnast och svårbehandlad (det görs sällan fillers här, då resultatet lätt kan bli ojämt).

Med hjälp av microström (svag ström) och en patenterad keramikroller slussas serumet ner via hårfolliklarna (porena) och svettkörtlarna djupt ner i huden. Metoden har använts mycket länge inom både skönhets- och läkemedelsbranschen och kallas även för Jontofores. Det verksamma ämnet i Cytocares serum är + laddat och med hjälp av microström vill de + laddade mollekylerna till motpolen – som hålls i handen (för att få en sluten krets). Trots att vi arbetar med ström så är det inget som känns. Microström är mycket svag, men tillräckligt för att kunna jobba in aktiva ingredienser i huden.

Stäng Läs mer