Infuzion Skinbooster – 1 område Infuzion är en revolution som gör det möjligt att föra in 5ml hyaluronsyra i huden på 20 minuter utan nål.

Om behandlingen

Paketpris 3×20 för 5000 kr

Behandlingen jämförs med en skinbooster som görs med nålar och injektioner, vilket har varit det enda sättet att få ner hyaluronsya tidigare, men med denna behandling används Inga nålar, så du kan gå tillbaka till jobbet utan missprydande rodnader, svullnader och blåmärken. En fördel gentemot fillers är att Infuzion-systemet fördelar hyaluronsyran jämt i alla hudceller och är därför en mycket effektiv behandlingsmetod vid mörka ringar under ögonen, där huden är som tunnast och svårbehandlad (det görs sällan fillers här, då resultatet lätt kan bli ojämt).

Med hjälp av microström (svag ström) och en patenterad keramikroller slussas serumet ner via hårfolliklarna (porena) och svettkörtlarna djupt ner i huden. Metoden har använts mycket länge inom både skönhets- och läkemedelsbranschen och kallas även för Jontofores. Det verksamma ämnet i Cytocares serum är + laddat och med hjälp av microström vill de + laddade mollekylerna till motpolen – som hålls i handen (för att få en sluten krets). Trots att vi arbetar med ström så är det inget som känns. Microström är mycket svag, men tillräckligt för att kunna jobba in aktiva ingredienser i huden.

Infuzion med Boozters är en helt ny metod att slussa in hyaluronsyra på djupet, 3mm ner i huden, till Dermis*.

*Dermis = Läderhuden, det mellersta hudlagret som består av bindväv och är rik på kollagena- och elastina fibrer som med åren och för mycket solning minskar och förstörs. De kollagena fiberna håller huden fast och de elastina fibrerna håller huden elstisk, slät och uppstramad.

Hyaluronsyra är en sockermolekyl och finns naturligt i nästan allt levande. Det är en kraftig fuktbindare (kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i fukt!). I dermis finns det rikligt men det minskar med åren. Hyaluronsyran är det som ”fyller ut huden” och ger ett ungdomligt utseende. Den är också betydande för snabb läkning av sår och hudåkommor.

I serumet på 5ml som slussas in finns även 52 vitaminer, mineraler, aminosyror samt antioxidanter som bl.a. stimmulerar och ökar kollagen-och elastinproduktionen i huden, vilket bibehåller och förnyar hudens spänst och elastisitet.

Inför behandlingen ingår en konsultation.
Kom gärna utan smink!

Kontraindikationer:

Pacemaker
Hjärtsjukdom
Gravid/amning
Aktiv acne
Aktiv herpes

Paketpris som finns och bokas så här:
2x skinbooster + 1x volumizer 4595 kr. Detta paket sker under 2 behandlingar
Börja med att boka ”skinbooster 1 område”

3x skinbooster + 1x volumizer 6895 kr. Detta paket sker under 3 behandlingar.
Börja med att boka skinbooster 1 område
Boka sista behandlingen ”Infuzion 1 x Skinbooster + 1 Volumizer”

Stäng Läs mer