Tack

2004 tog jag steget till att starta eget och öppnade Andrum. Det har varit fantastiska, intressanta, roliga och lärorika år. Mina möten med er kunder har gett mig så många skratt men också tacksamhet för att ni har delat med er av era livserfarenheter.

2017 uppfyllde jag en önskan när jag utbildade mig till bröllopskoordinator. Genom ME Weddingplanner finner jag en utmaning och en glädje i att uppfylla brudpars vilja och önskan om den perfekta dagen.

2017 var också året när Jennifer började på Andrum. Jennifer har en härlig drivkraft och är en fantastisk terapeut.

Med dessa två händelser har jag nu beslutat mig för att överlåta Andrum till Jennifer.

Jag vill tacka min man, mina föräldrar och vänner för det stöd ni gett mig under de år jag drivit Andrum.

Till er kunder; TACK, för att ni har låtit mig ta hand om Er!

Från den 1 juli kommer Jennifer driva Andrum och ta hand om Er kunder.

Mig finner ni fortsättningsvis på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. samt www.meweddingplanner.se

Foto: Michael Lindqvist

 

Uppskattad present

Mors dag, Student, Examen. Ge bort en uppskattad present till någon du bryr dig om <3

I butiken finner ni hud- och kroppsvårdsprodukter från Kerstin Florian och makeup från Artdeco. Ni kan också köpa en värdecheck på valfri summa eller behandling.

Varmt välkommen in!

 

 

Bröllopssäsongen är här!

Står du brud i sommar? Det är en av de viktigaste dagarna i ditt liv och det är en härlig känsla att få vara så vacker som bara en brud kan vara.

Kom ihåg att boka in dig på en konsultation och brudsminkning till den stora dagen. Erika och Jennifer är utbildade makeup-artister och tar väl hand om dig. Psst! Vi rekommenderar även att brudgummen får lite lättare makeup på den stora dagen - blir så mycket finare bilder.

Vi kan både ta emot dig här på salongen eller komma till dig, vilket som passar bäst.

Naturligtvis tar vi även hand om dig som ska på bal här under försommaren!

Snart är sommaren här - shortsväder

Kom ihåg att boka in en spray tan nu när det börjar bli dags att visa benen igen efter en lång och kall vinter. Spray tan gör dig snabbt och enkelt solbrun på ett hälsosamt sätt! Vi använder oss av Vani-T fantastiska produkter som innehåller bland annat DHA som reagerar med ditt egna pigment vilket gör att du får samma hudton som om du skulle ha varit ute i solen (alltså INGA orangea toner). Behandlingen håller sig i 5-14 dagar.

Pris 395:-

Capri Collection hos Andrum

Nu i dagarna tre kommer Capri Collection och Carina åter finnas hos Andrum. Se de senaste vårnyheterna och ta del av den rea som finns kvar från tidigare kollektioner.

Carina och Capri Collection finns här:

Onsdag 11 april kl. 13.00 - 18.00

Torsdag 12 april 15.00 - 19.00

Lördag 14/4 kl. 11.00 - 15.00

Varmt välkommen!!