Personlig Styling via Internet

Nu erbjuder jag den fantastiska tjänsten; Personlig styling via Internet. Den är till för dig som inte har tiden eller möjligheten att komma till min salong. Med personlig styling skapar du en balans och en helhet i det du utstrålar. Små saker gör stor skillnad! Färger är det första vi ser, därför är färgen viktigare än vad man kan tro. Fel färgval på din klädsel gör att helhetsintrycket försämras. Med rätt färgval ökar din utstrålning! Vad är det du vill åstadkomma när du väljer dina kläder? Vad vill du dölja och vad vill du framhäva? Tillsammans skapar vi en helhet..

Gör så här:

Kopiera in texten från sidan in i ett mail och besvara frågorna (skrolla längst ner). Skicka svaren tillsammans med 4 st nytagna digitalfoton till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Digitalfoto: Närbild på ansiktet (osminkat) och stående helkroppsfoto taget framifrån, från sidan samt bakifrån, iförd underkläder Om fotot ej är användbart kommer detta meddelas så att nytt foto kan skickas.

Efter det att du har betalat in 1495:- till bankgiro: 5726-7478 så får du en personlig styling samt kvitto skickat till dig via mail inom 5 arbetsdagar. Uppge ditt namn som referens på bankgirot.

Alla bilder och information behandlas under sekretess.

Foto: Tina Stafrén och Sandra Pettersson

 

Namn:

 

Ålder:

 

Email:

 

Vad har du för livsstil? Arbete/fritid:

 

Vilka kläder trivs du bäst i? Vad brukar du använda? Till vardags, fest och fritid.

 

Mina mått i cm

Kroppslängd:

huvud – höft:

höft – fot:

axelbredd:

byst:

midja:

stuss:

 

Storlek på tröjor, toppar och linnen?

 

Storlek på byxor och kjolar?

 

Ögonfärg:

 

Vilken hårfärg hade du som barn?

 

Blir du lätt solbränd?

 

Vad vill du framhäva på din kropp?

 

Finns det något du vill dölja på din kropp?

 

Om du är kvinna: Vad gör du när du sminkar dig?