Personlig Styling

Trist garderob men ingenting att sätta på dig??

Lär dig grunderna och framhäv dig själv på bästa sätt. Genom personlig styling så får du veta vad du ska tänka på när du är ute och handlar kläder, skor, smycken, accessoarer och glasögon. Jag går också igenom vilka färger som du bär upp bäst både när det gäller kläder och make-up. En vardagsmake-up med rådgivning ingår i konsultationen.

Det handlar inte om att göra om dig utan förbättra det du redan har.

    
Före                                                  Efter

Efter konsultationen kan ni också välja att ta med mig som personlig shopper där jag följer med er på stan för att handla kläder. 

Personlig Styling:
Vilka färger som framhäver dig bäst
Vilken stil du vill framhäva
Vilken form på kläder som du framhävs bäst i
Samt smycken, accessoarer, glasögon, frisyr och make-up.

"Välj när du vill vara som snyggast"

Referens:

Jag var hos Erika på personlig styling i juni-2010 - det är bland det bästa jag har gjort både för mitt företag och för mig personligen. Som frontfigur för ett företag är det viktigt att man trivs med sig själv och hur man ser ut. Jag fick många värdefulla tips och råd av Erika som har betytt mycket för mig när jag marknadsför mig och mitt företag. Till exempel har jag idag inga problem med att bli fotograferad och det var verkligen något jag ogillade tidigare. Nu vet jag att jag blir bra på bild!

Sara Swedenmark
Förlag 404

För mig var det värdefullt att få en utomståendes syn på vilken färg och form som passar mig, min kropp och det jag vill förmedla med min klädsel i olika sammanhang. När jag står i provhytten och väljer kläder tar jag fram de verktyg som Erika har gett mig vilket gör mig tryggare i mina val. Nu är jag inte nästan rätt, utan helt rätt!

Anette Tandberg

Jag erbjuder även föreläsningar i Personlig Styling i grupp eller till företag. Ring för offertförfrågan.

Referens:

Vi på Jämtlands Gymnasium i Östersund har anlitat Erika Hermansson vid ett flertal gånger då hon föreläst om stil, färg, form och det egna företagandet. Erika är en fantastiskt karismatisk och positiv människa med en härlig energi som smittar av sig. Hon har verkligen förmågan och gåvan att kunna fånga en publik oavsett hur den är sammansatt. Erika är mycket kunnig inom sina områden och är mycket bra på att anpassa innehåller i föreläsningen till de önskemål och behov som finns.
Sammanfattningsvis kan jag säga att Erika är en pärla inom sin bransch och fler borde få träffa henne och låta sig inspireras.

Jennie Oscarsson
Hudterapeut & Utbildare på Hantverkspogrammet Hälsa & Kroppsvård
Jämtlands Gymnasium Palmcranz Östersund