Kontakt

Erika Hermansson heter jag som driver salongen Andrum skönhet och inspiration sedan starten 2004. Jag är utbildad LPG-terapeut, friskvårdsmassör, spa-terapeut, makeup-artist och stylist. Min vision är att ge dig som kund en helhetsupplevelse. När du kommer till Andrum får du som kund ett personligt bemötande där du är unik. Välkommen till en vacker miljö, ett andrum för frid, balans, harmoni, inspiration och skönhet.
 
Under de senaste åren arbetar jag också som lärare på Hår- och Makeupstylist-programmet på Wargentinsskolan två till tre dagar i veckan. Det är roligt att få ta min professionalism till nya utmaningar. Jag undervisar åk 1, 2 och 3 på gymnasienivå i framför allt makeup och klädstyling. Nu har jag Jämtlands största arbetsplats (ca 2500 elever plus lärare) kombinerat med en av Jämtlands minsta (min salong där jag arbetar själv).
 
Under våren 2017 utbildade jag mig också till Bröllopskoordinator och startade företaget ME Weddingplanner. Det ska bli fantastiskt roligt att få hjälpa brudpar att förgylla deras alldeles speciella dag.


Erika Hermansson      E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Jag heter Jennifer Nordlund och jag har utbildat mig på Elisabethskolan i Stockholm till hud- och spaterapeut. Jag har även utbildat mig till makeup-artist på International Makeup School samt gått utbildning på olika maskiner, bland annat IPL. Det är nu dags för mig att ta steget att starta eget. Jag har fått en stor möjlighet och kommer hyra in mig hos Erika på Andrum här i Östersund.

Erika och jag har en tro på att vi kommer att komplettera varandra på ett bra sätt då vi båda tycker om att jobba resultatinriktat. Jag har samlat på mig kunskap och erfarenheter som hudterapeut under flera år. Ni som varit till Hudateljén känner igen mig närmast därifrån. Jag tycker om att jobba med behandlingar som ger synliga resultat och som gör mina kunder nöjda. Sådana behandlingar kan exempelvis vara med syror eller portömning. Jag ser fram emot att jobba med Kerstin Florian och Artdecos produkter.


 Jennifer Nordlund          E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 
Andrum – Skönhet & Inspiration
Regementsgatan 32
831 35 Östersund
Tel: 063-10 06 60
OBS Tillfälligt mobilnr under sommaren: 072-58 08 756