Massage

Massage mjukar upp och släpper på muskelspänningar, ökar cirkulationen och har en avslappnande effekt. Vi använder oss av Kerstin Florians ekologiska olja i våra behandlingar.

Du kan välja mellan:

Stenmassage inkl. Kräuterpeeling
En underbar behandling som har sin grund i samekulturen där man använder sig av "botestenar". Den börjar med en kroppspeeling med kamomill som är lugnande. Därefter börjar helkroppsmassagen där terapeuten har varma stenar i händerna. I behandlingen ingår också rengöring, peeling och massage med varma stenar i ansiktet. En rogivande behandling.


SPA-massage
En lugn och mjuk helkroppsmassage där du får välja en aromaolja som passar just ditt behov. Terapeuten använder sig av mycket mjuka och lugna rörelser under hela behandlingen. Avslutas med massage i tinningarna med en olja på lavendel och pepparmynta. Kan gärna kompletteras med en kroppspeeling för att oljan ska göra ännu mer effekt.


Fibromassage
En behandling för dig med mycket värk. Här använder terapeuten mycket värme med värmekuddar och massage av rygg, säte, ben, armar och axlar. Underbar behandling som är lugnande. Avslutas med massage i tinningarna med olja på lavendel och pepparmynta.


Friskvårdande massage - Helkroppsmassage
En helkroppsmassage som mjukar och släpper på muskelspänningar, ökar cirkulationen och har en avslappnande effekt. Avslutas med massage i tinningarna med olja på lavendel och pepparmynta. Kan gärna kompletteras med en kroppspeeling för att ytterligare öka cirkulationen.
Kontinuitet för bästa resultat är att rekommendera.


Friskvårdande massage - Halvkroppsmassage
Massage av rygg, axlar och nacke för att mjuka upp och släppa på muskelspänningar samt öka cirkulationen. Avslutas med massage i tinningarna med olja på lavendel och pepparmynta.
Kontinuitet för bästa resultat är att rekommendera.Sportmassage

En djupgående längre massage där du känner hur dina muskler mår. Vi fokuserar på dina problemområden. Lämpar sig för alla med muskelstelhet och vill lära sig mer om sin kropp.

 

Företagsmassage Investering i Friskvård är en lönsam affär för företag! När medarbetarna trivs ökar också företagets lönsamhet. Satsa på friskvård och personalen är långtidsfrisk. Medarbetare som är nöjda och friska presterar bättre. Som bonus får du medarbetare som är glada vilket syns utåt mot dina kunder.

Företagsmassage är avdragsgill sedan 1 januari 2004.

Ring för offertförfrågan: 063-10 06 60.