Ansiktskur

Ansiktskur lyx - En underbar ansiktskur som ger dig avslappning och välbefinnande.
Behandlingen börjar med massage av armar och inpackning av händer följt av handmassage. I ansiktskuren ingår rengöring, peeling, masque, ansiktslyft med akupressur och massage av ansikte och dekoltage. Avslutas med ansiktsvatten och en dagcreme. I behandlingen ingår också massage av underben, inpackning av fötter och massage av fötter.

Behandlingen kan kompletteras med frans- och brynfärgning inkl. formning av bryn.

 

Ansiktskur

En lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, masque och dagkräm.

Kan kompleteras med Frans- och brynfärgning inkl. formning av bryn.                                                   

Vi arbetar med Kerstin Florians hudvårdserie;

Rejuvenating - Vitaliserande
Ger näring åt och förnyar mogen eller stressad hy samt minskar synliga åldertecken. Rengör, tona, ge näring, peela och skydda med ros, spirulina, AHA-syra, proteiner och massor av antioxidanter. Återfå hudens naturliga försvarssystem och njut av bättre lyster och kvalitet. Upplev den omisskänliga lockelsen hos ung, vacker hy!

Rehydrating - Återfuktande
Torr hud kan vara känslig och ha lätt för att påverkas av stress, trötthet, föroreningar, väder och vind. I rehydrating-serien finns ett heltäckande åtgärdsprogram med neroliolja, känd för sina återfuktande egenskaper, vitaminer och antioxidantmättade liposomer som också minskar uppkomsten av fina linjer. 

Clarifying - Rengörande
För hy som är fet men ändå torr, för hy som drabbas av envisa pormaskar, och för känslig och aktiv hy. Få en friskare ton, minska porerna och skapa balans i huden med Moor Mud, grön lera, alger, spirulina, lavendel och hallon.