Bemer 3000+

Vill du hålla dig frisk eller behöver du bli frisk? Helt utan biverkningar? Då måste du prova Bemer 3000+

Bemer 3000+ arbetar på cellnivå och aktiverar kroppens eget självläkande system.  Behandlingen stärker och läker de celler som vår kropp är uppbyggd av.

Oavsett om du känner dig fullt frisk eller ej har du stor nytta av Bemer 3000+ 

   Du får:
 - Effektivare träning
 - Bättre återhämtning
 - Ökad blodgenomströmning
 - Bättre immunförsvar
 - Snabbare läkning
 - Mer energi
 - Bättre sömn

                           

8 minuters behandling ger samma effekt på dina celler och din cirkulation som en promenad på 1,5 mil. Med två gånger 8 minuter per dag skapar du optimala förutsättningar för att behålla din hälsa livet ut.

Bemer 3000+ är ett medicinsktekniskt instrument för friskvård som aktiverar cellerna och därmed kroppens eget självläkande system. Vår kropp består av celler, vilka behöver energi och syresättning. Bemer ger en kompensation för bristerna i vår miljö och livsstil när cellerna aktiveras och metabolismen ökar.

Bio-Elektro-Magnetisk-Energi-Reglering = BEMER
Då Bemer kopierar jordens dragningskraft sker detta på ett naturligt sätt utan biverkningar.

Rådgör alltid med läkare innan du gör någon självbehandling. Bemer ersätter aldrig en läkares kompetens, så är du tveksam rådgör med din läkare.

Så här säger en kund på Andrum:
Jag är en kvinna på 50+ som gått i perioder hos Erika på andrum. Och kan intyga att det är en underbar upplevelse, ordet andrum passar precis, det är en oas mitt i stan. Alltid en behaglig atmosfärer som gör att man slappnar av och kan njuta och ta in allt det som de har att erbjuda där. Det jag provat på är LPG och magnetmattan. LPG;n gör att min kropp får ett lyft, min kropp blir fast och jag känner att huden blir smidig och fast, celluiter försvinner till en del. Dessutom hjälper det mot värken jag har och jag upplever att jag blir piggare. Det senaste som jag prövat är magnetmattan, den har jag hyrt för en tid, och den har gjort storverk. Jag har sedan en tid lidit av svår nervsmärta och med mattan har denna smärta reducerats markant. Det inte sjukvården klarade av, klarade mattan av. Jag kan idag fungera bra och har nästan ingen smärta alls. Jag kan inte nog lovorda denna magiska mattan då den gjort att jag återvänt till ett bra liv. Så Tack till Andrum och Erika.
Hur fungerar magnetsfältsterapi?
Metoden har utvecklats utifrån erfarenheter från rymdforskningen. Då de första astronauterna återkom till jorden, helt uttömda på energi, tvingades forskningen utveckla konstgjorda magnetfält för att motverka energibristen. Denna forskning har BEMER-metodens utvecklare Professor Doktor Wolf A Kafka byggt vidare på. BEMER 3000+ har funnits på marknaden sedan 1998 och uppfyller EU:s samtliga grundläggande krav för medicinsk apperatur (93/42 EWG bilaga IV).

Det som händer är att kroppen får ett energitillstott genom det magnetfält som skapas med hjälp av en likströmsimpuls. Härigenom stimuleras blodflödet i våra celler och kroppens förmåga att göra sig av med avfall och giftiga ämnen ökar. Genom regelbunden användning av BEMER 3000+ metoden tillförs kroppen den energi som behövs för att den ska kunna arbeta och känna välbefinnande. Förklaringen till de positiva resultaten ligger i den patenterade BEMER-signalen. Signalen kan beskrivas som ett bredbandsspektrum med 40 variationer. Det lågpulserande magnetfältet har en frekvens på 30 Hz och en magnetstyrka som är jämförbar med jordens eget magnetfält.


På länken nedan finner du ett videoklipp från Youtube där man ser vad som händer i kroppen under behandling med Bemer 3000.
 http://www.youtube.com/watch?v=JG9a6KWTt3o&translated=1


Finns det vetenskapliga studier?
En medicinsk studie, under ledning av Horst Michaelis, ansvarig för forskning och utbildning vid Academy for Bio-Energetics (AFB) i Lichtenstein genomfördes under tiden maj 1999 till december 2002.

Academy for Bio-Energetics hade som mål att göra en kartläggning av BEMER-signalens terapeutiska inverkan på de vanligast förekommande sjukdomarna genom en vetenskaplig ocj oberoende kritisk studie. Urvalet av patienter och den terapi som skulle användas bestämdes av patienternas behandlande läkare - urvalsprocessen låg helt utanför AFB. Antalet patienter var 1116 st. Övervägande antalet patienter betraktades, ur traditionell skolmedicinsk synvinkel, som färdigbehandlade utan behandlingsframgång. Deltagandet var frivilligt och ingen ekonomisk ersättning utgick. De patienter som tog medicin för behandling av sin specifika sjukdom, fortsatte medicineringen i samma omfång och dos. I studien deltog 220st medicinska institutioner. Utvärderingen omfattade alla behandlingar, vars terapitid var minst 4 veckor och de fall där bra terapiresultat uppnåtts under kortare tid. Undersökningen omfattade totalt 42 grupper av sjukdomar. Många av patienterna led av flera sjukdomar, vilket innebar 2031 sjukdomsbilder. För närmare information om vilka sjukdomstillstånd som ingick i undersökningen kontakta oss på: 063-10 06 60.

Kan BEMER 3000+ ge biverkningar?
Det finns inga kända negativa biverkningar. Däremot har både sjuka och fullt friska personer uttalat att de, efter behandlingar, känt sig mer avslappnade , fått ökad prestations- och koncentrationsförmåga.  

Vilka kan använda Bemer-metoden?
Metoden kan användas för friskvård och rehabilitering hos företag, landsting, vårdcentraler samt idrottsrörelsen både för rehabilitering och som prestationshöjande metod. Givetvis kan även privatpersoner kan använda den.

Hur ser en optimal behadling ut?    
Beroende på symtom och hur "färsk" skadan är väljer man behandlingsprogram. Intensivbehandling kan se ut så här:
Basprogram på mattan morgon, middag och kväll samt lokal behandling med intensivapplikator var fjärde timme. Varje behandlng varierar i tid mellan 8 - 20 minuter.
En frisk människa kan förebygga ohälsa med basprogram två gånger per dag.
En idrottare kan före träning/tävling värma upp och efteråt avsyra kroppen.

Är Bemer svår att använda?  
Programmet är lätt att använda med hjälp av en styrdator, som är förprogramerad. Olika program har olika påverkan på kroppen som är enkla att förstå och lära. Basprogrammet (BP) tillämpas som grundbehandling. Komplettering av spolkudde eller intensivapplikator används för punktbehandling lokalt på liten yta eller mindre del av kroppen.

                              

SPORT med Bemer 3000+
Är du aktiv? Förbättra dina resultat med Bemer 3000+
Du återhämtar dig snabbare vilket gör att du kan presetera mer vid nästa träning/tävlingstillfälle. Kroppen tar också upp syret bättre i blodet vilket gör att du orkar mer. Du blir smidigare i kroppen och du drängerar bort mjölksyran snabbare. Genom att immunförsvaret stärks håller du dig lättare motståndskraftig under träning- och tävlingssäsong. Skulle du bli skadad återhämtar du dig 40-60% snabbare med Bemer 3000+ 
Har du råd att vara utan?
Gör som Claes Björling, använd Bemer 3000+ Han vann Iron Man 2009. Läs mer om honom på www.claesbjorling.com

Läs mer på www.frisk-utan-biverkningar.com

150:- 10min
250:- 20 min
350:- 30 min

Hyra 850:-/vecka
3000:-/månad