Höstens stora nyhet på Andrum

Andrum kan glädjande välkomna Jennifer till salongen. Välkommen!

Så här presenterar hon sig:

Jag heter Jennifer Nordlund och jag har utbildat mig på Elisabethskolan i Stockholm till hud- och spaterapeut. Jag har även utbildat mig till makeup-artist på International Makeup School samt gått utbildning på olika maskiner, bland annat IPL. Det är nu dags för mig att ta steget att starta eget. Jag har fått en stor möjlighet och kommer hyra in mig hos Erika på Andrum här i Östersund.

Erika och jag har en tro på att vi kommer att komplettera varandra på ett bra sätt då vi båda tycker om att jobba resultatinriktat. Jag har samlat på mig kunskap och erfarenheter som hudterapeut under flera år. Ni som varit till Hudateljén känner igen mig närmast därifrån. Jag tycker om att jobba med behandlingar som ger synliga resultat och som gör mina kunder nöjda. Sådana behandlingar kan exempelvis vara med syror eller portömning. Jag ser fram emot att jobba med Kerstin Florian och Artdecos produkter.

Enklast att boka tid gör ni via ikonen här på hemsidan som heter Boka Tid. Ni finner mig på Andrum måndagar och tisdagar med start den 18 september.

Välkommen in!

Jennifer Nordlund